Folosim cookie-uri pentru a colecta statistici generale despre vizitatori, dar nu colectăm informații personale. Politica de confidentialitate

Formular de înscriere artiști

Dacă sunteți disponibil(ă) să creați și să donați opere de artă legate de întâmplări din Biblie (fiind proprietarul acestora), vă rugăm să ne contactați folosind acest formular.
Orice operă de artă este binevenită, dacă arată corect scene importante dintr-o întâmplare din Biblie. Aceste creații pot fi adaptate pentru copii mici, adolescenți sau pot fi în genuri de artă cunoscute oriunde în lume. Ele pot fi create digital sau pe hârtie, apoi scanate.
Pentru imaginile donate veți păstra proprietatea, iar acestea vor fi puse la dispoziția utilizatorilor numai pentru scopuri educaționale. Cei care descarcă imaginile, vor accepta termenii și condițiile stabilite pentru toate celelalte moduri de folosire pe care le precizați. Înainte de publicare, noi vom stabili cu dvs. termenele și condițiile în scris.
Voluntarii acceptați pentru publicare vor primi o secțiune între Contributorii paginii noastre web, care este vizitat zilnic de mii de oameni în toată lumea. Se poate crea un link în cadrul secțiunii dvs., cu ajutorul căruia oamenii vor putea să vă contacteze direct. Fiecare fișier cu imaginile dvs. va avea referire la dvs. ca Contributor.

Vă rugăm să ne contactați...

Nume *

E-mail *

Mesaj *

În mod opțional, puteți să încărcați exemple de pe creațiile dvs. pe care vreți să ne trimiteți – mărime totală maximă: 15 MB.

Cod de securitate *
Vă rugăm să introduceți numărul afișat
Alternativă sonoră
Vă rugăm să introduceți numărul afișat:

* semnalizează elemente obligatorii de completat