Folosim cookie-uri pentru a colecta statistici generale despre vizitatori, dar nu colectăm informații personale. Politica de confidentialitate

Formular de înscriere pentru filme

Dacă dețineți proprietatea unor filme sau animații care arată scenele unei întâmplări din Biblie și sunteți disponibil să donați imagini din aceste filme, vă rugăm să ne contactați.
Publicăm imagini care arată corect scene importante dintr-o întâmplare din Biblie. Acceptăm imagini adaptate pentru preșcolari, adolescenți sau opere de artă de orice gen internațional. Dacă avem permisiunea dvs., vom face extragerea imaginilor stabilite din filmul dvs.
Pentru imaginile donate veți păstra proprietatea, iar acestea vor fi puse la dispoziția utilizatorilor numai pentru scopuri educaționale. Utilizatorii care descarcă materialul, acceptă termeni și condiții, conform cărora folosirea imaginilor pentru scopuri comerciale sau re-distribuirea fără acordul scris de la dvs. este strict interzisă.
Voluntarii acceptați pentru publicare vor primi o secțiune între Contributorii paginii noastre web, care este vizitat zilnic de mii de oameni în toată lumea. Se poate crea un link în cadrul secțiunii dvs., cu ajutorul căruia oamenii vor putea să vă contacteze direct. Fiecare fișier cu imaginile dvs. va avea referire la dvs. ca Contributor.

Vă rugăm să ne contactați...

Nume *

E-mail *

Mesaj *

În mod opțional, puteți să încărcați exemple de pe creațiile dvs. pe care vreți să ne trimiteți – mărime totală maximă: 15 MB.

Cod de securitate *
Vă rugăm să introduceți numărul afișat
Alternativă sonoră
Vă rugăm să introduceți numărul afișat:

* semnalizează elemente obligatorii de completat